Barion Pixel
Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Elmúltál már 18 éves?

A TOOYZ.HU weboldalon található tartalmakat kizárólag 18 éven felüliek tekinthetik meg! Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Igen, belépek az oldalra Nem

A weboldalra történő belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatónkat.

Ingyenes szállítás 25 000 Ft vásárlás felett!

3 vagy 30 perc az ideális szeretkezési idő

Szólj hozzá Te is!
2017. december. 10.
Kb. 1 perc olvasás

Az ideális szeretkezési idő 3 és 13 perc, legalábbis ez a véleményük kanadai és amerikai kutatóknak, akik 1500 párt vontak be újabb kutatásukba, hogy kiderítsék, mennyi az ideális szex időtartama.

3 vagy 30 perc az ideális szeretkezési idő
Kép: 123rf.com

Egy szeretkezés átlagideje 7,3 perc, mondják a specialisták egy hónapi tanulmányozás után. “A tanulmány nem azért készült, hogy az emberek kiszámítsák mennyit szeretkezzenek. Nem szeretnénk azt, ha a tanulmány pletyka tárgya lenne, vagy ha akár ez alapján számítanák ki a párok mennyit szeretkeznek. Egy szeretkezés ideje nagyban függ az adott pártól, mindenkinél más időtartamú. Azt szeretnénk ha a médiában is hirdetett, órákig tartó szeretkezésről elfelejtsenek, azok a science fictionhoz tartoznak.” – nyilatkozta Eric Corty, a Pennsylvania-i egyetem pszichológusa.

A szakemberek szerint az 1-2 perces “rekordok” túl kevesek egy kielégítő szexuális élethez. “Két perc alatt gyakorlatilag lehetetlen. Ebben az mindenképpen korai magömlésről beszélhetünk. Plusz vannak még olyan orvosok is, aki szerint a három perces szex sem elegendő.” – mondják a szakemberek, de ugyanakkor az egy órás szexuális aktus sem ideális.

Más szakemberek szerint a férfiak és a nők mást várnak el egy szeretkezéstől. Sandra Byers, a New Bruncswick-i egyetem kutatója szerint a férfiak és a nők is azt szeretnék ha szexuális életük hosszabb lenne mint valójában, ez pedig csak kommunikáció során jöhet létre.

“Nem értem, hogy a szexológusok miért számokban és percekben mérik a szexet. Egy szexuális aktus addig tart, ameddig mindkét fél jól érzi magát.” – nyilatkozta Byers.

Írd meg Te is a véleményed!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre! Te mit gondolsz a cikkel kapcsolatban?
Az e-mail címet nem tesszük közzé. Minden mező kitöltése kötelező.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írta: Ádám
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet GLS MPL