Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Elmúltál már 18 éves?

A TOOYZ.HU weboldalon található tartalmakat kizárólag 18 éven felüliek tekinthetik meg! Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Igen, belépek az oldalra Nem

A weboldalra történő belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves és elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat.

Kategóriák megnyitása

Swinger, ahol a világ a feje tetejére áll

kitti írta @ 2018. február 13.

A swingert sokan félre- vagy egyáltalán nem ismerik. Többnyire összekeverik valamiféle 21. századi bordéllyal, és azt gondolják, hogy ide egyedül érkeznek egymás számára idegen férfiak és nők azért, hogy miután lefeküdtek egymással, távozzanak, mint akik jól végezték dolgukat. A valóság azonban korántsem ez…

A swinger főleg a párok játéka, azon pároké, akik nem szeretnének véget vetni a kapcsolatuknak, de mindketten másra vágynak már. Általában a nő másik férfira, a férfi másik nőre. Együtt érkeznek a swinger klubba és a dolog egyáltalán nem arról szól, hogy malac módjára mindenki azzal fekszik le, akivel akar…

Itt komoly szabályok vannak a klubon belül, és a pár tagjai között is.

Csak akkor és úgy érdemes belevágni ilyesmibe a pároddal, ha mindketten pontosan tudtában vagytok annak, hogy mi is fog történni. Nem ildomos kiverni a balhét a klubban, mert utólag jövünk rá, hogy nem bírjuk elviselni, ha valaki hozzáér a kedvesünkhöz. Az ide látogató párok egy egészen más gondolkodási síkon vannak, persze nem állítom, hogy ez nem tartozik a perverziók közé. Ők túljutottak már “a nekem szabad, de a másik büdös kurva / utolsó seggfej, ha félrekefél” című műsoron. Ezek a párok szeretik nézni, és szeretnek részesei lenni annak, hogy a párjuk mástól élvez – legyen az férfi vagy nő. (Persze férfi férfival sosem csinál semmit, az egy másik klub 😉 ) Ettől függetlenül természetesen vannak egyedül érkező férfiak és nők is – hiszen így éri meg a kluboknak-, de jóval kisebb arányban. Egy jó klub odafigyel rá, hogy nagyjából csak annyi szóló férfit engedjen be, mint amennyi szóló hölgy várhatóan érkezik. Egy átlagos szombat estén például eljön 25-30 pár, valamint általában 4-5 hölgy és ezzel arányban 4-5 úr. Ezért aztán a pároknak és a férfiaknak előre oda kell telefonálni bejelentkezés céljából, a hölgyeknek pedig ugyan nem kötelező, de úgy ildomos, ha telefonon, e-mailen vagy a klubok üzenő falán egy-két nappal előbb már jelzik érkezésüket. Így a klub tulajdonosa tud kalkulálni, hogy mennyi egyedül érkező urat engedhet be.

Swinger, ahol a világ a feje tetejére áll

Magam is tudatlanul közelítettem a témához néhány hónappal ezelőtt. Először alaposan utána olvastam, hogyan is működik ez az egész, majd a nagy esemény estéjén izgatottan kiválasztottam, hogy milyen fehérneműt veszek fel. Amikor megérkeztem az utcába, eltéveszthetetlen volt, hogy melyik ház lesz az, amit keresek, ugyanis tömegesen álltak előtte az autók. 😀 Bementem és kapásból egy nagyon kedves fiatal lány fogadott a bejáratot eltakaró vastag függöny mögött. Odavezetett az öltöző részhez, ahol azért első blikkre kicsit megrettentem. Mivel szó sincs külön öltöző fülkékről, mindenki együtt öltözik és teszi be a cuccait egy-egy saját szekrénybe. De a lényeg az, hogy mindenki lát belőled mindent. Tulajdonképpen, ennek így van értelme, hiszen később úgyis nem csak, hogy látni fogjuk egymást, de még testnedvet is cserélni fogunk jó pár emberrel, szóval semmi értelme a szégyenlősködésnek. Akkor éppen csak én öltöztem ott, így kevésbé volt kellemetlen “első bálozóként”. Amint elkészültem, már kezdődött is a minden új vendégnek kijáró, családias körbevezetés: Az öltöző részt egy gyöngyökből álló függöny választotta el a bárpulttól, ahol egész éjjel ingyen fogyaszthatsz alkoholos és alkoholmentes italokat. Valamint korlátlan ételfogyasztás is jár a klubba való belépéssel együtt. Nyilván azért, mert a pároknak és egyedül érkező férfiaknak első ránézésre kicsit borsos árat kell lecsengetni ezért az élményért.

Próbáltam laza maradni, mégsem mutathattam, hogy zabszem van a hátsó felemben. 😀 A tulajdonos megmutatta a pezsgőfürdőt, aztán pedig felterelgetett az emeletre, hogy ott is körülnézhessek. Az első szinten, a lépcsőtől jobbra kapásból megláttam egy párt egy hatalmas, kör alakú matracon meztelenül feküdni. Illetve a nő feküdt, a pasi pedig éppen nyalta. Maga az aktus nem volt megdöbbentő, inkább azzal az érzéssel nem tudtam hirtelen mit kezdeni, hogy jézusom, ezt most nem a TV-ben látom, hanem itt vannak előttem és nem kell elrejtőznöm, ha nézni akarom őket, mert ez itt senkit se zavar. Aztán tovább mentünk, egy kisebb szoba bejáratához, aminek tiszta vörösek voltak a falai és bent körülbelül 5 pár szeretkezett egymás mellett, mint a heringek. Hihetetlen látvány volt! Kicsit le is voltam fagyva, hogy ez valóban velem történik. Ezután még mindig nem ért véget a dolog, mert felmentünk a második emeletre, ahol két, egymástól független box van, mindkettő lezárható egy-egy lánccal, aminek az a lényege, hogy olyankor senki se kívánatos már a kis szexelő csapatba. (A dolog pikantériája azonban az, hogy ezekben a boxokban minimum 3 embernek lennie kell, ha ketten vannak, akkor nem ildomos magatokra zárni, mert akkor elveszitek a helyet másoktól. Ha csak ketten szeretnétek lenni, akkor érdemes egy másik helyet keresni magatoknak, pl. a vízágyat, vagy a körmatracot.) Itt, a második emeleten is már javában folyt a szex, nem is tudtam, hová nézzek, azt meg pláne nem, hogy hányan is szexelnek éppen az orrom előtt. Szinte leírhatatlan élmény volt az egész!

Miután megvolt a háznézés, leültem a bárpulthoz és vártam. Mellettem ült a tulaj, vele csevegtem, de közben roppant mód izgatta a fantáziámat a velem szemben ülő pasi, aki egy kicsit teltebb lánnyal és annak a barátnőjével cseverészett. Valamiért azt éreztem, hogy ez nem az, aminek látszik, mármint hogy ők nem együtt érkeztek annak ellenére, hogy teljesen úgy tűnik. Aztán valamilyen indokkal megszólítottam a srácot, akiről gyors úton ki is derült, hogy valóban nem a csajokkal jött, sőt, életében először volt swinger klubban. A lányok ki is használták az alkalmat és leléptek egy másik pasival a pezsgőfürdőbe.

Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az egyik lány lábai az égbe merednek, a csávó meg nagy hévvel nyalja és alig kap levegőt az arcába tóduló víztől.

Elég mókás látvány volt… 😀 Eközben az általam kiszemelt pasi átült mellém, teltek-múltak a percek és már csak azon kaptam magam, hogy sétálok fel vele az emeletre. Nem telt el sok idő, mikor egyszer csak a pezsgőfürdős lányok megjelentek mellettünk és jelezték, hogy csatlakoznának. A pasinak természetesen nem volt ellene kifogása, nekem csak annyi, hogy egyik lány se tetszett úgy igazán. Nem voltak csúnyák, meg semmi ilyesmi, de nekem nem keltették fel az érdeklődésemet. Éppen csókolóztam a pasival (természetesen fehérnemű már rég nem volt rajtunk), mikor egyszer csak megállt a nyelve a számban és már hallottam is, hogy mi az oka. Cuppogás ütötte meg a fülemet és ahogy hátranéztem, láttam, hogy az egyik csaj csüng a pasi farkán és nagyban mélytorokra veszi. Számomra annyira viccesnek hatott, hogy egy ilyen szituban én magam is résztvevő vagyok és nem csak a TV-ben látom, hogy muszáj volt felröhögnöm. A csajoknak gondolom ez másképpen jött le, mivel szépen lassan fogták magukat és leléptek. Természetesen mi nem zavartattuk magunkat és lassan rátértünk a lényegre is. Miközben szexeltünk, több pár is odajött és nézte, mit és hogyan csinálunk, sőt még a pezsgőfürdős pasi is feltűnt a színen és megkérdezte, hogy csatlakozhat-e. Szerencsére a swinger szabályai kimondják, hogyha valaki nemet mond a másiknak, akkor azt 100%-ig, azonnal és minden további kérdés nélkül tiszteletben kell tartani. Ez így is történt, én nemet mondtam minden érdeklődőnek és nem kerültem kellemetlen helyzetbe emiatt. Egyébként azt, hogy közben mások néznek minket, szinte észre se vettem. Volt, hogy csak az tűnt fel, hogy éppen tovább állnak, de hogy mikor érkeztek és mennyit maradtak, fogalmam se volt róla. Annyira kikapcsol az ember agya, hogy ilyesmikre nem figyel. Ráadásul ez nem egy színház, itt nem szerepelni kell. Te teszed ami neked jól esik, az pedig, hogy a másik pár el-elkap belőle pár percet vagy amennyit akar, már csak részletkérdés. Itt ez is a dolgok pikantériájához tartozik. Sokan (többnyire a hölgyek) nem hinnék el magukról, hogy képesek elviselni, sőt, talán még élvezni is a fürkésző tekinteteket szex közben, de én mindig azt mondom, soha nem mondjuk, hogy soha! Amíg az ember nem próbálja, addig nem tudhatja, hogy abban a hangulatban, helyzetben, azokkal az emberekkel hogyan érezné magát és miként reagálna. Tény, hogy kell hozzá kurázsi, mert amikor az ember első alkalommal lép be egy swinger klub ajtaján, az nem lesz egyike élete legegyszerűbb lépéseinek. De ha mindezt a párjával teszi, azzal az emberrel, akit szeret, máris könnyebben veszi a levegőt. A swingerben az a legcsodálatosabb, hogy semmire se vagytok kötelezve és semmi sem kínos. Nem kellemetlen azt mondani valakinek, mikor az “segítő kezet” kínál, hogy köszönjük, de nem kérünk, hiszen az ajánló fél pontosan tudja, hogy 50% esélye van ezt a választ kapni. Nem kell másokhoz hozzá sem érnetek, ha nem akartok: vannak párok, akik csak azért az élményért jönnek el, hogy lássák élőben, ahogyan mások szeretkeznek, mert a TV-s pornót már unják. Ettől jobban felizgulnak, valami újat hoz a szexuális életükbe az élmény. Vannak olyan párok, akik csak nőket vesznek be a szeretkezésbe, mert ezt beszélték meg egymás között. Minden párnak saját szabályrendszere és saját igénye van. Akikkel volt lehetőségem beszélgetni, mind ugyanazt mondták: “Megbeszéltük a szabályokat, kinek mi fér bele, mit lehet és mit nem és ehhez az első perctől kezdve mindketten tartjuk magunkat. Nincs is vita! Viszont jobb lett tőle a házasságunk! Mikor hazaérünk innen, általában még egymásnak esünk, úgy fel vagyunk izgulva!”

Nos, mindenki döntse el maga, hogy bevállalná-e ezt a “szexuális sokkot”, de egyet azért hadd tanácsoljak: Csak akkor vágjatok bele, ha mindketten 10.000%-ig biztosan vagytok benne és milliószor átbeszéltétek, hogy nem lesz belőle vita, féltékenykedés vagy ne adj’ Isten, válás. Mert ha szeretitek egymást, csak a szex már némileg ellaposodott, akkor találjatok ki valami más megoldást, vagy úgy menjetek el egy swinger klubba, hogy megbeszélitek, Ti csak egymással, és csak azért mentek, hogy nézzetek másokat, mint a Tv-ben. Mert annyit nem ér az egész, hogy elveszítsétek azt, akit egyébként szerettek…

Forgalmazott márkák

A TOOYZ.HU egy szexuális segédeszközöket, segédeszköz tisztítókat, partykellékeket forgalmazó online webáruház. A kínálatunkban mind a férfiak, mind a nők, illetve a párok (heteroszexuális és LGBT) megtalálják a maguknak megfelelő eszközöket, amelyekkel az együttlét vagy akár az önkielégítés öröme is fokozható. Áruházunkban megvásárolhatók a különféle vibrátorok (klasszikus vibrátor, realisztikus vibrátor, tojásvibrátor, dongok és dildók), csiklóizgatók, fenékdugók, erotikus ruhák és jelmezek, péniszgyűrűk, péniszhosszabbítók, síkosítók, prosztatamasszírozók és BDSM eszközök.

Adatkezelési tájékoztató

1. Az Adatkezelési tájékoztató célja, hatálya, irányadó jogszabályok

Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Wapps-Net Kft. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, a szervezet adatvédelmi és adatkezelési politikáját, amelyet a szervezet, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el.

A Tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a szervezet különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében (“Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy “GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (“Infotörvény”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (“Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (“Grtv.”) rendelkezéseit.

Jelen Adatkezelési tájékoztató hatálya a https://tooyz.hu címen elérhető weboldalhoz (a továbbiakban: “Weboldal”) kapcsolódó adatkezelésekre terjed ki. Az Adatkezelési tájékoztató visszavonásig érvényes.

Az Adatkezelési tájékoztató célja, hogy harmonizálja az adatkezelési tevékenységek tekintetében a szervezet egyéb belső szabályzatainak előírásait a természetes személyek alapvető jogainak és szabadságainak védelme érdekében, valamint biztosítsa a személyes adatok megfelelő kezelését.
Az Adatvédelmi tájékoztató kiadásának fontos célja továbbá, hogy megismerésével és betartásával a szervezet képes legyen a természetes személyek adatai kezelését jogszerűen végezni.

2. Az adatkezelő személye

Név: Wapps-Net Kft.
Székhely: 5100 Jászberény, Fáy András utca 15.
Telefon: +36 (20) 314-7261
E-mail: iroda@wapps.hu
Adatvédelmi felelős: Gaál Melinda

Adatkezelő Magyarországon bejegyzett szervezet.

3. Lényeges fogalmak, meghatározások

4. Az adatkezelés irányelvei

A személyes adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon kell végezni.

A személyes adatok gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történhet.

A személyes adatok kezelésének célja megfelelő és releváns legyen, és csak a szükséges mértékű lehet.

A személyes adatoknak pontosnak és naprakésznek kell lenniük. A pontatlan személyes adatokat haladéktalanul törölni kell.

A személyes adatok tárolásának olyan formában kell történnie, hogy az érintettek azonosítását csak szükséges ideig tegye lehetővé. A személyes adatok ennél hosszabb ideig történő tárolására csak akkor kerülhet sor, ha a tárolás közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból történik.

5. Az adatkezelés célja

Az Adatkezelő személyes adatot kizárólag meghatározott célból kezel. Az adatok felvétele és kezelése tisztességesen és törvényesen történik. Az Adatkezelő törekszik arra, hogy csak olyan személyes adat kezelésére kerüljön sor, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető.

6. A kezelt adatok köre

A WEBOLDAL MŰKÖDTETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: A regisztráció során megadott adatok tárolásával az Adatkezelő kényelmesebb szolgáltatást tud biztosítani (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor nem kell ismét megadni)
Adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása, 6. cikk (1) bekezdés a) pont, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elker tv.) 13/A. § (3) bekezdése:

Kezelt adatok köre:

Személyes adatAz adatkezelés célja
Felhasználói névAzonosítás, a regisztráció lehetővé tétele.
JelszóA felhasználói fiókba történő biztonságos belépést szolgálja.
Vezeték-és keresztnévA kapcsolatfelvételhez, a vásárláshoz és a szabályszerű számla kiállításához szükséges.
Kapcsolattartó neveKapcsolattartás
E-mail címKapcsolattartás
TelefonszámKapcsolattartás, a számlázással, vagy a szállítással kapcsolatos kérdések hatékonyabb egyeztetése.
Szállítási név és címA szabályszerű számla kiállítása, továbbá a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése.
Számlázási név és címA házhoz szállítás lehetővé tétele.
A vásárlás/regisztráció időpontjaTechnikai művelet végrehajtása.
A vásárlás/regisztráció kori IP címTechnikai művelet végrehajtása.

Az érintettek köre: A webshop weboldalon regisztrált/vásárló valamennyi érintett

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A regisztráció törlésével azonnal. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

(A könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot (ideértve a főkönyvi számlákat, az analitikus, illetve részletező nyilvántartásokat is), legalább 8 évig kell olvasható formában, a könyvelési feljegyzések hivatkozása alapján visszakereshető módon megőrizni.)

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:
A következő adatok módosítását lehet elvégezni a weboldalakon: jelszó, vezetéknév és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím, kapcsolattartó neve. A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

KAPCSOLATFELVÉTEL
Adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel, kapcsolat tartás, információ közlés, információ kérés.
Adatkezelés jogalapja: érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.
Kezelt adatok köre: név (azonosítás), e-mail cím (kapcsolattartás)
Adatok törlésének határideje: az utolsó kapcsolatfelvételtől számított 2 év

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

A MEGRENDELÉSSEL ÉS A SZÁMLÁZÁSSAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: A jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.
Adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása, valamint – hozzájárulása visszavonása esetén – az Infotv. 6 § (5) bekezdése a) pontja alapján az Adatkezelőt terhelő, Sztv-ben megfogalmazott jogi kötelezettség teljesítése.
Kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, cím, cég esetében cégnév
Adatok törlésének határideje: A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni. Tájékoztatjuk arról, hogy amennyiben a számla kiállításához adott hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az Infotv. 6. § (5) bekezdés a) pontja alapján jogosult a számla kiállítása során megismert személyes adatait 8 évig megőrizni.

AZ ÁRUSZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az érintett igényéhez alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk.
Adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az érintett önkéntes hozzájárulása.
Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám
Adatok törlésének határideje: Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

Az adatkezelő honlapját bárki látogathatja anélkül, hogy a technikailag automatikus adatkezelésen túl bármilyen személyes adatokat kellene megadnia.

7. Az adatkezelés módja

Az érintett adatait Adatkezelő a saját szerverein, valamint ideiglenesen az Adatkezelő számítógépein tárolja. Az érintetek személyes adatainak kezeléséhez kizárólag az Adatkezelőnek van lehetősége.

Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, azaz az érintett szabadon dönthet arról, hogy megadja-e a kért személyes adatait. Amennyiben ahhoz az érintett hozzájárul, az Adatkezelő az adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően, valamint az érintettek hozzájárulásának korlátai között kezeli.

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében Adatkezelő kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

8. Technikai adatok és cookie-k kezelése

Mivel a természetes személyek összefüggésbe hozhatók az általuk használt készülékek, alkalmazások, eszközök és protokollok által rendelkezésre bocsátott online azonosítókkal, például IP-címekkel és cookie-azonosítókkal, ezért ezek az adatok egyéb információkkal összekapcsolva alkalmasak és felhasználhatók a természetes személyek profiljának létrehozására és az adott személy azonosítására.

A cookie-k alkalmasak továbbá arra, hogy megjegyezzék a beállításokat, így nem kell azokat a felhasználónak újra rögzítenie, ha egy új oldalra lép, emlékeznek a korábban bevitt adatokra, ezért azokat nem kell újra begépelni, elemzik a honlap használatát annak érdekében, hogy az így nyert információk felhasználásával végrehajtott fejlesztések eredményeként az a lehető legnagyobb mértékben a felhasználó elvárásai szerint működjön, a felhasználó könnyen megtalálja a keresett információt, és figyelemmel kísérik hirdetéseink hatékonyságát.

Amennyiben a Weboldalon az Adatkezelő külső webes szolgáltatások segítségével jelenít meg különféle tartalmakat, az néhány olyan süti tárolását eredményezheti, melyeket nem az Adatkezelő felügyel, így nincs befolyása arra, hogy ezek a weboldalak, illetve külső domainek milyen adatokat gyűjtenek. Ezen cookie-król az adott szolgáltatásra vonatkozó szabályzatok adnak tájékoztatást. A felhasználó beállíthatja webes keresőjét úgy, hogy elfogadjon minden sütit, elutasítsa mindet, vagy értesítse a felhasználót, ha süti érkezik a gépére. A beállítási lehetőségek általában a böngésző “Opciók” vagy “Beállítások” menüpontjában találhatók. Az angol nyelvű www.aboutcookies.org weboldalon található részletes tájékoztató szintén segít a különböző böngészőkben történő beállításokban.

A honlap által használt cookie-k:

A Weboldal használatához szükséges cookie-k

NeveCookieFunkciójaTörlés időpontja / határideje
wordpress_Munkamenet konfigurációA munkamenet beállításait tartalmazza, biztosítja, hogy a session/cookie egy gépen/böngészőben egyedülálló.Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
woocommerce_cart_hashKosár munkamenet konfigurációA kosár beállításait tartalmazza.Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
woocommerce_items_in_cartA kosárba tett termékek figyeléseEltárolja, hogy a vásárló milyen termékeket tett a kosárba.Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
_dform_gdpr_settings, _dfrom_gdpr_external, _dfrom_gdpr_marketing, _dfrom_gdpr_otherCookie használatához való hozzájárulást rögzítő cookieAz oldalra érkezéskor a figyelmeztető ablakban elfogadja a cookiek tárolásáról szóló nyilatkozatot.7 nap
_tooyz_age_verifyFelnőtt tartalomra figyelmeztető cookieAz oldalra érkezéskor egy figyelmeztető ablak hívja fel a figyelmet, hogy a Weboldal tartalmát kizárólag 18 éven felüliek tekinthetik meg.7 nap
zilla_likesA bejegyzéseket, oldalakat kedvelő cookieA blogbejegyzések tartalmát lehet kedvelni. A cookie megjegyzi, hogy az adott számítógépről kedvelték-e az adott cikket.916 év

Harmadik fél által használt cookie-k

NeveCookieFunkciójaTörlés időpontja / határideje
_ga, _gat, _gidGoogle RemarketingGoogle által létrehozott cookie-k, melyek a hirdetések megjelenítését szabályozza a felhasználó számára.maximum 365 nap

9. Adattovábbítás

Az Adatkezelő személyes adatot csak akkor továbbít harmadik személy részére, ha ahhoz az érintett egyértelműen – a továbbított adatkör és az adattovábbítás címzettje ismeretében – hozzájárult, vagy az adattovábbításra törvény felhatalmazást ad. Az Adatkezelő az adattovábbításokat minden esetben dokumentálja, és az adattovábbításokról nyilvántartást vezet.

10. Adatfeldolgozás

Az Adatkezelő a tevékenysége ellátásához jogosult adatfeldolgozót igénybe venni. Az adatfeldolgozók önálló döntést nem hoznak, kizárólag az Adatkezelővel kötött szerződés, és a kapott utasítások szerint jogosultak eljárni. Az Adatkezelő ellenőrzi az adatfeldolgozók munkáját. Az adatfeldolgozók további adatfeldolgozó igénybe vételére csak az Adatkezelő hozzájárulásával jogosultak.

Az Adatkezelő által igénybe vett adatfeldolgozók:

AZ ÁRUSZÁLLÍTÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓI TEVÉKENYSÉG
Az adatfeldolgozó megnevezése: Debra Net Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: 4123 Hencida, Konyári út 038/2
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 (30) 619 7760
Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@debranet.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során az Adatfeldolgozó a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

WEBTÁRHELY SZOLGÁLTATÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓ TEVÉKENYSÉG

Az adatfeldolgozó megnevezése: RackForest Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3008 a.
Az adatfeldolgozó e-mail címe:  info@rackforest.hu
Az adatfeldolgozó weboldala: http://rackforest.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a Weboldal tárhelyszolgáltatásában. Ennek során az Adatfeldolgozó a Weboldal adatbázisában rögzített vevő személyes adatait rögzíti az informatikai rendszerében.

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az Adatkezelő és a tárhelyszolgáltató közötti megállapodás megszűnéséig, vagy az érintettnek a tárhelyszolgáltató felé intézett törlési kérelméig tart.

KÖNYVELÉSSEL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Az adatfeldolgozó megnevezése: “Precíz 2000” Kft
Az adatfeldolgozó székhelye: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 17 I/8
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 (30) 408 6232
Az adatfeldolgozó e-mail címe: preciz2000@gmail.com

Az Adatfelodolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a számlviteli bizonylatok könyvelésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és címét a számviteli nyilvántartáshoz szükséges mértékben, a Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamban kezeli, ezt követően haladéktalanul törli.

GOOGLE ANALYTICS AGGREGÁLT ADATELEMZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓI TEVÉKENYSÉG
Az adatfeldolgozó megnevezése: Google, Mountain View, Kalifornia, Egyesült Államok
Az adatfeldolgozó székhelye: Ireland, Dublin, Barrow Street 4
Az adatfeldolgozó e-mail címe:

Az Adatfelodolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján igénybe veszi az Adatfeldolgozó Google Analytics nevű szolgáltatását, amely abban segít, hogy mind az Adatkezelő, mind pedig az Adatfeldolgozó pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről.

11. Külső szolgáltatók

A Weboldal üzemeltetése során az Adatkezelő külső szolgáltatókat vesz igénybe, amely külső szolgáltatókkal az Adatkezelő együttműködik.

A Külső szolgáltatók rendszereiben kezelt személyes adatok tekintetében a külső szolgáltatók saját adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók. Az Adatkezelő minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a külső szolgáltató a részére továbbított személyes adatokat a jogszabályoknak megfelelőn kezelje, és azokat kizárólag a Felhasználó által meghatározott vagy a jelen tájékoztatóban alább rögzített célra használja fel.

Az Adatkezelő a külső szolgáltatók számára végzett adattovábbításról a jelen Tájékoztató keretében tájékoztatja a Felhasználókat.

Külső szolgáltatók:

12. Adatbiztonság, az adatok megismerése

Az Adatkezelő gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az irányadó jogszabályok, adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. Az Adatkezelő az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Az Adatkezelő az általa kezelt adatokat az irányadó jogszabályoknak megfelelően tartja nyilván, biztosítva, hogy az adatokat csak azok a munkavállalók, és egyéb az Adatkezelő érdekkörében eljáró személyek (adatfeldolgozók) ismerhessék meg, akiknek erre munkakörük, feladatuk ellátása érdekében szükségük van. Az adatokat a munkavállaló szervezetén belül csak naplózás mellett lehet megismerni. Az adatkezelő munkavállalói egyedi kereséseket, az adatokon egyedi műveleteket csak a Felhasználó kérésére végeznek, vagy abban az esetben, ha ez a szolgáltatás nyújtása érdekében szükséges.

13. Az adatkezelés időtartama

Az Adatkezelő a személyes adatot törli, ha

14. Ügyfélkapcsolatok

15. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok

A tájékoztatás kéréshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatást kérhet arról, hogy a szervezet milyen adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. A kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül, a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A helyesbítéshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti bármely adatának módosítását. Erről kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül intézkedni kell és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A törléshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti adatának törlését. Kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül meg kell tenni és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

Azok az adatok, amelyeket jogi, törvényi vagy szerződésbeli kötelezettségből kell tárolnunk a kereskedelmi nyilvántartás megőrzéséhez, törlés helyett zárolásra kerülnek, hogy megakadályozzuk más célra való felhasználásukat.

A zároláshoz, korlátozáshoz való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti adatának zárolását. A zárolás addig tart, amíg a megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását. A kérelemre ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül meg kell tenni és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A tiltakozáshoz való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül tiltakozhat az adatkezelés ellen. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül meg kell vizsgálni, annak megalapozottsága kérdésében döntést kell hozni és a döntésről a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

16. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőség

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat (kukac) naih.hu
Web: https://naih.hu