Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Elmúltál már 18 éves?

A TOOYZ.HU weboldalon található tartalmakat kizárólag 18 éven felüliek tekinthetik meg! Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Igen, belépek az oldalra Nem

A weboldalra történő belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves és elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat.

100% diszkréció

100% diszkréció

Csomagod teljes mértékben jelöletlen
Vásárlás regisztráció nélkül

Gyors vásárlás

Vásárlás regisztráció nélkül
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 15 000 Ft vásárlás felett
Kategóriák megnyitása

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

A tooyz.hu webáruházban (“Webáruház”) történő vásárlással, rendeléssel, illetve a www.tooyz.hu honlap bármely más módon történő használatával a Webáruház üzemeltetője és a vásárló, illetve a honlap felhasználója között (“Vásárló”) szerződés jön létre. A jelen Általános Szerződési Feltételek (“ÁSZF”) tartalmazza a Felek közötti szerződéses jogviszony részletes feltételeit, amelyet a Vásárló a Webáruház igénybevételével elfogad.

1. ÁSZF ELFOGADÁSA
1.1. Az ÁSZF elérhetősége: https://tooyz.hu/aszf
1.2. Az ÁSZF a fenti elérhetőségen teljes terjedelmében, letölthető formátumban valamennyi Vásárló rendelkezésére áll. Az ÁSZF elfogadásáról a Vásárlónak nyilatkoznia kell, amelynek hiányában rendelés felvételére nincsen mód.
1.3. Vásárló elfogadja, hogy a Felek között létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, továbbá hogy a jelen ÁSZF teljes egészében a létrejött szerződés részévé válik.
2. ADATVÉDELEM
2.1. A Webáruház a vásárlásokkal, illetve a honlap felhasználásával kapcsolatos valamennyi adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (“Infotv.”) rendelkezéseinek megfelelően, kizárólag célhoz kötötten és a szükséges ideig kezeli. Az adatok kezelésének és védelmének részletes feltételeit a Webáruház Adatvédelmi nyilatkozata tartalmazza.
2.2. Az Adatvédelmi nyilatkozat elérhetősége: https://tooyz.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

3. A WEBÁRUHÁZ
3.1. A Webáruház elérhetőségei
Honlap címe: https://www.tooyz.hu
Email: rendeles@tooyz.hu
Telefon: +36 (20) 314-7261 (hívható munkanapokon 09:00 – 17:00)

3.2. A Webáruház üzemeltetője (“Üzemeltető”):
Wapps-Net Kft.
Székhely: 5100 Jászberény, Fáy András u. 15.
Cégjegyzékszám: 16-09-017995
Adószám: 25909229-2-16
Nyilvántartásba vevő szerv: Szolnoki Törvényszék Cégbírósága

3.3. A Webáruház Ügyfélszolgálata a fenti telefonos és email elérhetőségeken áll a Vásárlók rendelkezésére. A Webáruház kizárólag a fenti online felületen érhető el, fizikai üzlethelyiséget, illetve fizikai Ügyfélszolgálatot nem tart fenn.

3.4. A tárhelyszolgáltató adatai
RackForest Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 3. em. 3008.

Honlap címe: https://rackforest.com//

4. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
4.1. A Webáruház teljes tartalma kizárólag 18 éven felüli személyek által használható, amelyről a Vásárló a honlapra történő belépéskor nyilatkozni köteles. Ezen nyilatkozatáért a felelősséget teljes egészében Vásárló köteles vállalni. A 18. életévüket be nem töltött személyek a Webáruházat nem látogathatják, illetve nem vásárolhatnak, az ilyen személyekkel történő szerződéskötést az Üzemeltető kizárja.
4.2. A Webáruház bárki által, regisztráció nélkül igénybe vehető. A rendelés leadásának, illetve a vásárlásnak viszont feltétele a regisztráció.
4.3. A regisztrációra a Vásárló saját döntése alapján kerülhet sor, amelyhez az Üzemeltető a vásárlással kapcsolatos kedvezményeket tehet elérhetővé. A regisztrációhoz a Vásárlónak a következő adatokat kell megadnia: név, email, felhasználónév, jelszó. A regisztrációt követően az Üzemeltető emailben értesítést küld a regisztráció megtörténtéről, valamint a Regisztrált Vásárló számára fiókot (“Fiók”) nyit.
4.4. A Vásárló felelőssége a regisztráció során megadott adatok és a belépési jelszó bizalmas kezelése, hogy azok illetéktelen harmadik személy tudomására ne kerüljenek, amelyért az Üzemeltető a felelősségét kizárja. A regisztrált adatok helyességéért és valódiságáért a Vásárló felel, Üzemeltető a felelősségét a tévesen megadott, helytelen, elavult adatokból származó károkért kizárja.
4.5. A Vásárló a regisztráció törlését az Üzemeltető email címére küldött értesítéssel bármikor kérheti, amelyet az Üzemeltető haladéktalanul elvégez. A regisztráció törlésével az addig összegyűjtött, fel nem használt kedvezmények elvesznek és újabb regisztráció esetén sem élednek fel. A regisztráció törlése nem érinti a már leadott, folyamatban lévő rendelések teljesítését.
4.6. A Regisztrált Vásárló a Webáruház honlapján, a „Belépés” menüpontban a regisztrált email címének és jelszavának megadásával Fiókjába beléphet, amelynek segítségével vásárlását gyorsabbá teheti, illetve rendeléseiről és az elért kedvezményekről információt érhet el.
4.7. A Webáruházban vásárlásra kizárólag elektronikus úton van lehetőség. Telefonos és személyes rendelésfelvételt az Üzemeltető nem biztosít. A rendelésnek minimális értéke nincs. A rendeléskor megadott adatok helyességéért a Vásárló felel. A tévesen vagy helytelenül megadott adatokból, különösen a helytelen szállítási címből eredő károkat, illetve többletköltséget Vásárló viseli.
4.8. A Vásárló a Webáruház termékei közül a kiválasztott terméket a „Kosár” gomb megnyomásával a virtuális kosárba helyezheti. A Kosár „Megtekintés” gombjára kattintva megtalálja a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint a számla végösszegét, beleértve a szállítási költséget. A Vásárló itt ellenőrizheti rendelése helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, melyeket igény szerint módosíthat, javíthat is. A Kosár automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét. A rendelés elküldésére a „Pénztár” gomb, majd a szállítási és számlázási adatok kitöltését követően a „Megrendelés” megnyomásával van lehetőség.
4.9. A rendelés elküldése előtt a Kosár tartalma a Vásárló döntése szerint módosítható vagy törölhető. Az adatbeviteli hibák a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt javíthatóak. A „Megrendelés” gomb megnyomását követően a rendelés csak email-en keresztül a rendelésszám megadásával törölhető, az esetleges adatbeviteli vagy egyéb hibákat a Vásárló köteles az Üzemeltetőnek email-ben haladéktanul jelezni, amelynek elmulasztásából eredő károkat Vásárló köteles viselni.
4.10. A rendelések feldolgozását az Üzemeltető folyamatosan végzi, de az legkésőbb a rendelés elküldését követő 1 munkanapon belül megtörténik. A rendelésről a Vásárló először egy automatikus értesítést kap a rendelés elküldéséről, amely azonban még nem jelenti a rendelés Üzemeltető általi elfogadását. A rendelés elfogadásáról és teljesítéséről valamennyi szükséges adattal, illetve annak elutasításáról az Üzemeltető a legkésőbb a rendelés elküldését követő 1 munkanapon belül visszaigazolást küld a Vásárló részére email-ben. A Webáruházban elérhető termékekre vonatkozó készlet-, illetve raktár-információk a valóságtól eltérhetnek, amellyel kapcsolatban Üzemeltető a felelősségét kizárja. Amennyiben valamely megrendelt termék nem elérhető, a visszaigazolásban az Üzemeltető a Vásárlót erről tájékoztatja.
4.11. A Vásárló az elküldött rendeléséhez kötve van, mentesül azonban az ajánlati kötöttség alól, amennyiben a rendelés elküldését követő 1 munkanapon belül nem kapja meg az Üzemeltető visszaigazolását a rendelés elfogadásáról. Amennyiben Vásárló az 1 munkanapos határidőn túl, a visszaigazolás hiánya miatt a megrendelt termékre mégsem tart igényt, erről köteles az Üzemeltetőt haladéktalanul emailben értesíteni. Ennek elmulasztásából eredő valamennyi kár Vásárlót terheli. A Vásárló ilyen értesítésének hiányában Üzemeltető jogosult 1 munkanapon túl is a Vásárló rendelésének teljesítése iránt intézkedni.
4.12. A felek közötti szerződés a rendelés elfogadásáról szóló visszaigazolás Üzemeltető általi elküldésével jön létre. A szerződés az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül. Amennyiben Vásárló a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy („Fogyasztó”), a szerződés a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései értelmében egyben fogyasztói szerződésnek is minősül és arra a fogyasztói szerződésre irányadó rendelkezések is vonatkoznak.

5. TERMÉKEK
5.1. A Webáruház termékei szexuális segédeszközök, erotikus termékek, illetve egyéb drogériai és intim higiéniai termékek, amelyek kizárólag 18. életévüket betöltött személyek részére ajánlottak. A termékek gyermekek elől gondosan elzárandók.
5.2. A Webáruház honlapján valamennyi termék leírása megtalálható. Az egyes termékek képei és leírása tájékoztató jellegűek, ezért a valóságtól eltérhetnek. Az Üzemeltető kizárja a felelősségét a termékképeknek a termékkel való pontos megegyezőségéért. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az elérhető termékkört bármikor módosítsa.
5.3. A termékek jellemzőire tekintettel a Vásárló tudomásul veszi, hogy a terméket az Üzemeltető – elsősorban higiéniai okokból és a Vásárlók érdekeinek szem előtt tartásával – nem cseréli ki, ideértve különösen a mérettel kapcsolatos indokokat is.
5.4. A Webáruház kizárólag új termékeket értékesít, amely a Vásárlók érdekeinek elsődlegessége alapján a gyártón és a vásárlásban közreműködő vállalkozókon kívül semmilyen más végső felhasználónál nem járt.

6. ÁRAK ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
6.1. Az árak a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyek az egyes termékek részletes leírásában találhatók. Az árak bruttó árak, amelyek az általános forgalmi adót tartalmazzák, nem tartalmazzák azonban a szállítási költséget. A szállítási költséget a rendeléskor a Kosár automatikusan felszámítja.
6.2. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az árakat bármikor megváltoztassa. Az árváltoztatás a már visszaigazolt rendeléseket nem érinti. Visszaigazolásként a rendelés összeállításáról szóló e-mail a mérvadó, az automatikusan küldött rendelésösszesítő nem számít visszaigazolásnak.
6.3. Vásárlás esetén a Vásárló a készpénzes utánvétel és a PayPal Express-en keresztül történő fizetési lehetőségek közül választhat. A fizetés módját Vásárló a rendelés elküldésekor adja meg. Vásárlónak a fizetési mód megváltoztatására a rendelés elküldését követően, a csomag feladásáig áll módjában, melyről kizárólag e-mailben kell értesítenie Üzemeltetőt. A csomag feladását követően a fizetési mód megváltoztatására nincs mód. Készpénzes utánvét esetén a rendelés teljes vételárát Vásárló köteles az Üzemeltető megbízásából eljáró futárszolgálat munkatársának a csomag átvételekor megfizetni.
A számla kiállítója: WAPPS-NET Kft. 5100 Jászberény, Fáy András utca 15.

6.4. Az Üzemeltető nagyobb mennyiségben történő rendelés esetére lehetőséget biztosít egyedi csomagajánlat igénylésére. Az egyedi csomagajánlat e-mailen keresztül történik, egyedi elbírálás alapján. Az Üzemeltető legfeljebb 2 munkanapon belül emailben értesíti a Vásárlót az egyedi csomagajánlatról, illetve annak elutasításáról. Egyedi csomagajánlat kérése esetén a rendelést az Üzemeltető kizárólag abban az esetben teljesíti és a felek közötti szerződés akkor jön létre, ha a Vásárló a megküldött egyedi csomagajánlatot emailben elfogadja. Amennyiben a Vásárló 2 munkanapon belül az egyedi csomagajánlatra elfogadó nyilatkozatot nem tesz vagy az értesítésre nem válaszol, az Üzemeltető jogosult a rendelést a Vásárló további értesítése nélkül törölni. A már elküldött rendelésekkel kapcsolatban utólagosan egyedi csomagajánlat kérésére nincs lehetőség.

7. ÁRGARANCIA
7.1. Az Üzemeltető a termékekkel kapcsolatban ún. árgaranciát („Árgarancia”) vállal. A jelen ÁSZF szerinti Árgarancia az Üzemeltetőnek azon kötelezettségvállalását jelenti, hogy ha a Vásárló a kiválasztott termékkel mindenben azonos (különösen azonos gyártótól származó, azonos típusú) terméket más, Magyarországon elérhető, online webáruházban kedvezőbb áron talál és erről az Üzemeltetőt emailben értesíti, az Üzemeltető megvizsgálja, hogy az adott Vásárló számára tesz-e ajánlatot az adott terméknek a listaárnál kedvezőbb áron történő eladására. Az Üzemeltető a kedvezőbb árajánlat megtételére nem köteles. Az Árgarancia nem vonatkozik más webáruházakban akciós vagy készletkisöprő termékekre. Az Üzemeltető a Vásárlót minden esetben értesíti a döntéséről. Az Árgaranciát a Vásárló kizárólag a rendelés elküldését megelőzően jogosult kérni az Üzemeltetőtől, a rendelés elküldését követően a termék ára nem módosítható.

8. HŰSÉGPONTOK
A hűségpont rendszer jelenleg nem elérhető!

9. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
9.1. A megrendelt terméke(ke)t a GLS vagy a DPD futárszolgálat szállítja ki és kézbesíti a Vásárló által megadott szállítási címre. Az Üzemeltető kizárólag magyarországi címre kézbesítteti a termékeket a jelen ÁSZF szerinti szállítási díjakon. Külföldre történő kézbesítés esetén a szállítás feltételeit az Üzemeltetővel a rendelést megelőzően egyeztetni kell, ennek hiányában az Üzemeltető a Magyarországon kívüli kézbesítésre nem köteles. A kézbesítés részletes feltételeire a Futárszolgálatok általános üzleti feltételei és az adatvédelemre vonatkozó szabályai irányadóak.
9.2. Az Üzemeltető törekszik arra, hogy a csomag kézbesítésére legkésőbb a rendelés visszaigazolását követő második munkanapon sor kerüljön. Üzemeltető kizárja a felelősségét azzal kapcsolatban, ha a fenti szállítási határidő betartására bármely okból nincs lehetőség. Ilyen esetben a Vásárlót emailben értesíti a szállítás várható időpontjáról. Az Üzemeltető a rendelések feldolgozását munkaidőben folyamatosan végzi, az adott munkanapon 10:00-ig visszaigazolt rendelések jellemzően aznap kerülnek átadásra a Futárnak annak érdekében, hogy a kézbesítés az azt követő munkanapon megtörténhessen. Az adott munkanapon 10:00 után visszaigazolt rendeléseket jellemzően a következő munkanapon kerülnek átadásra a Futárnak.
9.3. A Vásárló szállítási címnek olyan címet köteles megadni, amelyen a csomagot munkanapokon, munkaidőben át tudja venni. Sikertelen kézbesítési kísérlet esetén a Futár a megadott telefonszámon érdeklődik vagy értesítést hagy a következő munkanapi kézbesítésről. A szállítási cím valótlanságával, helytelenségével vagy elégtelenségével kapcsolatban felmerülő károkért Vásárló felel.
9.4. Üzemeltető a rendelést visszaigazoló emailben tájékoztatja a Vásárlót a csomag számáról, amelynek segítségével a Futár online csomagkövető rendszerében a csomag aktuális helyzetét ellenőrizheti.
9.5. A szállítás díját a Vásárló köteles a megrendelt termékek vételárán felül, azzal egyidejűleg rendelésenként megfizetni. A szállítás díját a Kosár automatikusan számítja fel. Az Üzemeltető 15.000,- Ft összértékű rendelés esetén szállítási díjat nem számít fel.
9.6. A szállítási díjak (az árak bruttóban értendőek):
14.999 Ft-ig 990 Ft
15.000 Ft felett ingyenes

9.7. A Vásárló köteles a csomag átvételekor annak sértetlenségét és tartalmát ellenőrizni és a Futár részére az átvételről átvételi elismervényt aláírni. A sérült vagy hiányos csomagot a Vásárló köteles a Futárnak az átvételkor jelezni és erről jegyzőkönyvet felvenni. Ennek hiányában az Üzemeltető a csomag sértetlenségével vagy hiánytalanságával kapcsolatos kifogást nem fogad el. A Vásárló a csomag átvételével igazolja, hogy az külsőleg és tartalmában megfelelt a rendelésének.
9.8. Valamennyi termék diszkrét és teljesen jelöletlen, méretétől függően barna kartondobozban vagy légpárnával bélelt borítékban kerül kézbesítésre. A csomagoláson semmilyen felirat, jel, név vagy bármely más adat nem utal a csomag tartalmára.

10. ELÁLLÁSI JOG
10.1. Amennyiben a Vásárló Fogyasztónak minősül, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormány rendelet rendelkezései szerint a Vásárló jogosult a távollévők között megkötött szerződéstől indokolás nélkül elállni. Az elállási jog a Fogyasztót a szerződéskötés és a termék átvételének napja között is megilleti. A fenti jogszabály alapján nem illeti meg indokolás nélküli elállási jog a Fogyasztónak nem minősülő Vásárlót.
10.2. A Fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát olyan zárt csomagolású termék esetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. A Fogyasztó tudomásul veszi, hogy a Webáruház termékeinek többsége (különösen a szexuális segédeszközök, fehérneműk és egyéb erotikus ruházat, drogériai és kozmetikai termékek, krémek, stb) egészségvédelmi és higiéniai okból a felbontást követően nem küldhetők vissza, ezért az elállási jog felbontást követően ezekkel kapcsolatban nem gyakorolható. A Fogyasztó elállásra kizárólag a Webáruház azon termékeivel kapcsolatban jogosult, amelyek egészségügyi és higiéniai szempontból kockázatot nem jelentenek (különösen erotikus társasjátékok, egyéb party kellékek, stb), illetve amelyeknek eredeti gyári csomagolását még nem bontotta fel. Fogyasztó tudomásul veszi és elfogadja, hogy az Üzemeltető a Vásárlók érdekében a csomagok felbontatlanságát szigorúan ellenőrzi és amennyiben bármely kétség felmerül a bontatlansággal kapcsolatban vagy a csomag felbontása nem zárható ki, abban az esetben a Fogyasztó elállási jog gyakorlására nem jogosult.
10.3. A Fogyasztó az elállási jogát az Üzemeltetőhöz címzett nyilatkozattal, a termék átvételétől számított 14 napon belül gyakorolhatja. A Fogyasztó elállási nyilatkozatát a jelen ÁSZF mellékletét képező minta felhasználásával vagy bármely más, erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat megtételével gyakorolhatja. Az elállási nyilatkozatot a Vásárló akár postai úton írásban, akár elektronikus úton (email) megküldheti az Üzemeltető részére. Határidőben történt megküldésnek minősül, ha a Fogyasztó írásbeli nyilatkozatát legkésőbb a határidő utolsó napján az Üzemeltető részére legalább ajánlott küldeményként postára adta vagy egyéb módon az Üzemeltetőnek megküldte. Az elállási nyilatkozat határidőben történt megérkezését az Üzemeltető a Fogyasztónak emailben visszaigazolja. Az Üzemeltető arról is értesíti a Fogyasztót, ha elállási jog az adott termékre vonatkozóan nem illeti meg.
10.4. Elállás esetén a Fogyasztó köteles az átvett terméket vagy termékeket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül az Üzemeltetőnek visszaküldeni. A Fogyasztó a visszaküldés postai költségeit viselni köteles. Az Üzemeltető utánvétes csomagot nem vesz át, az ebből eredő valamennyi jogkövetkezmény Fogyasztót terheli. Az elállással kapcsolatban a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.
10.5. Az Üzemeltető az elállás esetén köteles a Fogyasztónak visszatéríteni a termék vagy termékek teljes vételárát, beleértve a szállítási díjat is. Az Üzemeltető jogosult bármilyen fizetési mód alkalmazására, amellyel azonban a Fogyasztónak többletköltsége nem merülhet fel. Az Üzemeltető jogosult a visszatérítendő összeget mindaddig visszatartani, amíg a Fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

11. SZAVATOSSÁG
11.1. Hibás teljesítés esetén a Vásárló kellékszavatossági igényt érvényesíthet. A Vásárló köteles a hiba felfedezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 2 hónapon belül azt Üzemeltetőnek bejelenteni. A bejelentés késedelméből eredő károkért a Vásárló felelős. A kellékszavatossági igény kizárólag olyan hiba miatt érvényesíthető, amely az átvétel időpontjában fennállt.
11.2. A Vásárló hibás teljesítés esetén – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést kérhet, kivéve ha annak teljesítése lehetetlen vagy aránytalan többletköltséget eredményezne, továbbá arányos árleszállítást igényelhet, a hibát az Üzemeltető költségére kijavíthatja vagy kijavíttathatja vagy a szerződéstől elállhat, ha a kijavítást vagy kicserélést az Üzemeltető nem vállalt, annak nem tud eleget tenni vagy a Vásárló ahhoz fűződő érdeke megszűnt. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
11.3. A szavatossági igényt a Vásárló az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési időn belül érvényesítheti. Amennyiben a Vásárló Fogyasztónak minősül, a szavatossági igényét a Fogyasztó az átvételtől számított 2 éven belül érvényesítheti. A szavatossági igény érvényesítéséhez a hiba pontos megjelölése és a számla bemutatása is szükséges.
11.4. Amennyiben a Vásárló Fogyasztónak minősül, a Fogyasztó – választása szerint – termékszavatossági igényt is érvényesíthet a termék gyártójával szemben, ideértve a termék forgalmazóját is. A Fogyasztó kérheti a termék kijavítását vagy kicserélését, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalkor hatályos minőségi követelményeknek vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. A Fogyasztó köteles a hibát a gyártóval haladéktalanul, de legkésőbb 2 hónapon belül közölni. A gyártót a termékszavatosság a forgalomba hozataltól számított 2 éves jogvesztő határidőn belül terheli.
11.5. A Vásárló tudomásul veszi, hogy a Webáruház nem értékesít olyan terméket, amelyre az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet hatálya kiterjedne, azért Vásárlót jótállás a termékekkel kapcsolatban nem illeti meg. Az Üzemeltető a termékekért jótállást nem vállal.

12. FELELŐSSÉG
12.1. Az Üzemeltető kizárja a felelősségét a Webáruház használatával kapcsolatban a Vásárlónál felmerülő technikai hibákért és kommunikációs problémákért.

13. PANASZOK
13.1. A Vásárló jogosult a panaszát az Üzemeltető bármely elérhetőségén bejelenteni. Az Üzemeltető a telefonon bejelentett panaszt lehetőség szerint nyomban kivizsgálja és erről feljegyzést készít. Amennyiben erre nincs lehetőség, illetve az írásban bejelentett panaszra legkésőbb a panasz bejelentését vagy kézhezvételét követő 30 napon belül írásban válaszol. A panasz elutasítása esetén annak indokairól a Vásárlót tájékoztatja.
13.2 Üzemeltető tájékoztatja a Fogyasztót, hogy panaszával vagy igénye érvényesítésével más utat is igénybe vehet, különösen panaszát a fogyasztóvédelmi hatóságnak bejelentheti, a fogyasztóvédelmi Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület (5000 Szolnok, Verseghy park 8. III. emelet 305-306. szoba; Tel: 56/510-621; e-mail: bekeltetotestulet@iparkamaraszolnok.hu) eljárását kezdeményezheti, illetve igényét bírósági úton érvényesítheti.

14. RAKTÁRKÉSZLETEN KÍVÜLI TERMÉKEK
14.1. Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben Üzemeltetőnek az adott termék nincs raktárkészleten, rendelés esetén a Vásárló érdekében az Üzemeltető intézkedik az adott termék nagykereskedelmi megrendelése iránt. A gyorsabb kiszolgálás érdekében ilyen esetben a terméket a nagykereskedő az Üzemeltető kérésére közvetlenül küldi meg Futár útján a Vásárló részére. Vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy ilyen esetben a terméket a nagykereskedő adja át a Futárnak a jelen ÁSZF szállítási feltételei szerint és állítja ki a számlát. Vásárló tudomással bír arról, hogy ilyen esetben a termékkel kapcsolatos elállási, szavatossági és egyéb jogait Üzemeltetővel szemben gyakorolhatja. Az Üzemeltető a hozzá beérkezett nyilatkozatokat ilyen esetben haladéktalanul továbbítja az illetékeseknek és mindent megtesz annak érdekében, hogy a Vásárló jogainak gyakorlását elősegítse.
14.2. A raktárkészleten kívüli termékek rendelése esetén is a Webáruház árai és szállítási díjai irányadók. Az Üzemeltető a jelen ÁSZF szerinti feltételekkel a termék nagykereskedelmi megrendelése során a Vásárló érdekében és javára jár el.

15. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK
15.1. A felek közötti szerződésre a magyar jog az irányadó. A szerződés nyelve a magyar.
15.2. A jelen ÁSZF-hez magatartási kódex nem tartozik, illetve magatartási kódex a felek jogviszonyára nem irányadó.
15.3. Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF rendelkezéseit bármikor módosítsa. A módosítások a Webáruház honlapján történt közzétételtől hatályosak és az azt követően létrejött jogviszonyokra terjed ki.
15.4. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megkötött szerződéseket az Üzemeltető nem iktatja, ezek utólag nem hozzáférhetők, ezért nem minősülnek írásban megkötött szerződésnek. Vásárló elfogadja, hogy a rendeléseket Üzemeltető elektronikusan automatikusan tárolja a rendelés teljesítése érdekében, azonban saját Fiókjában kizárólag a Regisztrált Felhasználók tudják a rendelés teljesítését követően is visszakeresni.
15.5. A termék feletti tulajdonjog a vételár teljes kiegyenlítésével száll át a Vásárlóra.
15.6. A Webáruház honlapján elhelyezett valamennyi tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll, amelynek jogosultja az Üzemeltető. Harmadik személy nem jogosult a Webáruházban szereplő bármely tartalmat vagy annak egy részét az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül bármely módon felhasználni.

Forgalmazott márkák

A TOOYZ.HU egy szexuális segédeszközöket, segédeszköz tisztítókat, partykellékeket forgalmazó online webáruház. A kínálatunkban mind a férfiak, mind a nők, illetve a párok (heteroszexuális és LGBT) megtalálják a maguknak megfelelő eszközöket, amelyekkel az együttlét vagy akár az önkielégítés öröme is fokozható. Áruházunkban megvásárolhatók a különféle vibrátorok (klasszikus vibrátor, realisztikus vibrátor, tojásvibrátor, dongok és dildók), csiklóizgatók, fenékdugók, erotikus ruhák és jelmezek, péniszgyűrűk, péniszhosszabbítók, síkosítók, prosztatamasszírozók és BDSM eszközök.

Adatkezelési tájékoztató

1. Az Adatkezelési tájékoztató célja, hatálya, irányadó jogszabályok

Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Wapps-Net Kft. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, a szervezet adatvédelmi és adatkezelési politikáját, amelyet a szervezet, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el.

A Tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a szervezet különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében (“Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy “GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (“Infotörvény”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (“Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (“Grtv.”) rendelkezéseit.

Jelen Adatkezelési tájékoztató hatálya a https://tooyz.hu címen elérhető weboldalhoz (a továbbiakban: “Weboldal”) kapcsolódó adatkezelésekre terjed ki. Az Adatkezelési tájékoztató visszavonásig érvényes.

Az Adatkezelési tájékoztató célja, hogy harmonizálja az adatkezelési tevékenységek tekintetében a szervezet egyéb belső szabályzatainak előírásait a természetes személyek alapvető jogainak és szabadságainak védelme érdekében, valamint biztosítsa a személyes adatok megfelelő kezelését.
Az Adatvédelmi tájékoztató kiadásának fontos célja továbbá, hogy megismerésével és betartásával a szervezet képes legyen a természetes személyek adatai kezelését jogszerűen végezni.

2. Az adatkezelő személye

Név: Wapps-Net Kft.
Székhely: 5100 Jászberény, Fáy András utca 15.
Telefon: +36 (20) 314-7261
E-mail: iroda@wapps.hu
Adatvédelmi felelős: Gaál Melinda

Adatkezelő Magyarországon bejegyzett szervezet.

3. Lényeges fogalmak, meghatározások

4. Az adatkezelés irányelvei

A személyes adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon kell végezni.

A személyes adatok gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történhet.

A személyes adatok kezelésének célja megfelelő és releváns legyen, és csak a szükséges mértékű lehet.

A személyes adatoknak pontosnak és naprakésznek kell lenniük. A pontatlan személyes adatokat haladéktalanul törölni kell.

A személyes adatok tárolásának olyan formában kell történnie, hogy az érintettek azonosítását csak szükséges ideig tegye lehetővé. A személyes adatok ennél hosszabb ideig történő tárolására csak akkor kerülhet sor, ha a tárolás közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból történik.

5. Az adatkezelés célja

Az Adatkezelő személyes adatot kizárólag meghatározott célból kezel. Az adatok felvétele és kezelése tisztességesen és törvényesen történik. Az Adatkezelő törekszik arra, hogy csak olyan személyes adat kezelésére kerüljön sor, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető.

6. A kezelt adatok köre

A WEBOLDAL MŰKÖDTETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: A regisztráció során megadott adatok tárolásával az Adatkezelő kényelmesebb szolgáltatást tud biztosítani (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor nem kell ismét megadni)
Adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása, 6. cikk (1) bekezdés a) pont, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elker tv.) 13/A. § (3) bekezdése:

Kezelt adatok köre:

Személyes adatAz adatkezelés célja
Felhasználói névAzonosítás, a regisztráció lehetővé tétele.
JelszóA felhasználói fiókba történő biztonságos belépést szolgálja.
Vezeték-és keresztnévA kapcsolatfelvételhez, a vásárláshoz és a szabályszerű számla kiállításához szükséges.
Kapcsolattartó neveKapcsolattartás
E-mail címKapcsolattartás
TelefonszámKapcsolattartás, a számlázással, vagy a szállítással kapcsolatos kérdések hatékonyabb egyeztetése.
Szállítási név és címA szabályszerű számla kiállítása, továbbá a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése.
Számlázási név és címA házhoz szállítás lehetővé tétele.
A vásárlás/regisztráció időpontjaTechnikai művelet végrehajtása.
A vásárlás/regisztráció kori IP címTechnikai művelet végrehajtása.

Az érintettek köre: A webshop weboldalon regisztrált/vásárló valamennyi érintett

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A regisztráció törlésével azonnal. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

(A könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot (ideértve a főkönyvi számlákat, az analitikus, illetve részletező nyilvántartásokat is), legalább 8 évig kell olvasható formában, a könyvelési feljegyzések hivatkozása alapján visszakereshető módon megőrizni.)

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:
A következő adatok módosítását lehet elvégezni a weboldalakon: jelszó, vezetéknév és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím, kapcsolattartó neve. A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

KAPCSOLATFELVÉTEL
Adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel, kapcsolat tartás, információ közlés, információ kérés.
Adatkezelés jogalapja: érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.
Kezelt adatok köre: név (azonosítás), e-mail cím (kapcsolattartás)
Adatok törlésének határideje: az utolsó kapcsolatfelvételtől számított 2 év

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

A MEGRENDELÉSSEL ÉS A SZÁMLÁZÁSSAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: A jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.
Adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása, valamint – hozzájárulása visszavonása esetén – az Infotv. 6 § (5) bekezdése a) pontja alapján az Adatkezelőt terhelő, Sztv-ben megfogalmazott jogi kötelezettség teljesítése.
Kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, cím, cég esetében cégnév
Adatok törlésének határideje: A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni. Tájékoztatjuk arról, hogy amennyiben a számla kiállításához adott hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az Infotv. 6. § (5) bekezdés a) pontja alapján jogosult a számla kiállítása során megismert személyes adatait 8 évig megőrizni.

AZ ÁRUSZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az érintett igényéhez alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk.
Adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az érintett önkéntes hozzájárulása.
Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám
Adatok törlésének határideje: Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

Az adatkezelő honlapját bárki látogathatja anélkül, hogy a technikailag automatikus adatkezelésen túl bármilyen személyes adatokat kellene megadnia.

7. Az adatkezelés módja

Az érintett adatait Adatkezelő a saját szerverein, valamint ideiglenesen az Adatkezelő számítógépein tárolja. Az érintetek személyes adatainak kezeléséhez kizárólag az Adatkezelőnek van lehetősége.

Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, azaz az érintett szabadon dönthet arról, hogy megadja-e a kért személyes adatait. Amennyiben ahhoz az érintett hozzájárul, az Adatkezelő az adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően, valamint az érintettek hozzájárulásának korlátai között kezeli.

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében Adatkezelő kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

8. Technikai adatok és cookie-k kezelése

Mivel a természetes személyek összefüggésbe hozhatók az általuk használt készülékek, alkalmazások, eszközök és protokollok által rendelkezésre bocsátott online azonosítókkal, például IP-címekkel és cookie-azonosítókkal, ezért ezek az adatok egyéb információkkal összekapcsolva alkalmasak és felhasználhatók a természetes személyek profiljának létrehozására és az adott személy azonosítására.

A cookie-k alkalmasak továbbá arra, hogy megjegyezzék a beállításokat, így nem kell azokat a felhasználónak újra rögzítenie, ha egy új oldalra lép, emlékeznek a korábban bevitt adatokra, ezért azokat nem kell újra begépelni, elemzik a honlap használatát annak érdekében, hogy az így nyert információk felhasználásával végrehajtott fejlesztések eredményeként az a lehető legnagyobb mértékben a felhasználó elvárásai szerint működjön, a felhasználó könnyen megtalálja a keresett információt, és figyelemmel kísérik hirdetéseink hatékonyságát.

Amennyiben a Weboldalon az Adatkezelő külső webes szolgáltatások segítségével jelenít meg különféle tartalmakat, az néhány olyan süti tárolását eredményezheti, melyeket nem az Adatkezelő felügyel, így nincs befolyása arra, hogy ezek a weboldalak, illetve külső domainek milyen adatokat gyűjtenek. Ezen cookie-król az adott szolgáltatásra vonatkozó szabályzatok adnak tájékoztatást. A felhasználó beállíthatja webes keresőjét úgy, hogy elfogadjon minden sütit, elutasítsa mindet, vagy értesítse a felhasználót, ha süti érkezik a gépére. A beállítási lehetőségek általában a böngésző “Opciók” vagy “Beállítások” menüpontjában találhatók. Az angol nyelvű www.aboutcookies.org weboldalon található részletes tájékoztató szintén segít a különböző böngészőkben történő beállításokban.

A honlap által használt cookie-k:

A Weboldal használatához szükséges cookie-k

NeveCookieFunkciójaTörlés időpontja / határideje
wordpress_Munkamenet konfigurációA munkamenet beállításait tartalmazza, biztosítja, hogy a session/cookie egy gépen/böngészőben egyedülálló.Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
woocommerce_cart_hashKosár munkamenet konfigurációA kosár beállításait tartalmazza.Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
woocommerce_items_in_cartA kosárba tett termékek figyeléseEltárolja, hogy a vásárló milyen termékeket tett a kosárba.Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
_dform_gdpr_settings, _dfrom_gdpr_external, _dfrom_gdpr_marketing, _dfrom_gdpr_otherCookie használatához való hozzájárulást rögzítő cookieAz oldalra érkezéskor a figyelmeztető ablakban elfogadja a cookiek tárolásáról szóló nyilatkozatot.7 nap
_tooyz_age_verifyFelnőtt tartalomra figyelmeztető cookieAz oldalra érkezéskor egy figyelmeztető ablak hívja fel a figyelmet, hogy a Weboldal tartalmát kizárólag 18 éven felüliek tekinthetik meg.7 nap
zilla_likesA bejegyzéseket, oldalakat kedvelő cookieA blogbejegyzések tartalmát lehet kedvelni. A cookie megjegyzi, hogy az adott számítógépről kedvelték-e az adott cikket.916 év

Harmadik fél által használt cookie-k

NeveCookieFunkciójaTörlés időpontja / határideje
_ga, _gat, _gidGoogle RemarketingGoogle által létrehozott cookie-k, melyek a hirdetések megjelenítését szabályozza a felhasználó számára.maximum 365 nap

9. Adattovábbítás

Az Adatkezelő személyes adatot csak akkor továbbít harmadik személy részére, ha ahhoz az érintett egyértelműen – a továbbított adatkör és az adattovábbítás címzettje ismeretében – hozzájárult, vagy az adattovábbításra törvény felhatalmazást ad. Az Adatkezelő az adattovábbításokat minden esetben dokumentálja, és az adattovábbításokról nyilvántartást vezet.

10. Adatfeldolgozás

Az Adatkezelő a tevékenysége ellátásához jogosult adatfeldolgozót igénybe venni. Az adatfeldolgozók önálló döntést nem hoznak, kizárólag az Adatkezelővel kötött szerződés, és a kapott utasítások szerint jogosultak eljárni. Az Adatkezelő ellenőrzi az adatfeldolgozók munkáját. Az adatfeldolgozók további adatfeldolgozó igénybe vételére csak az Adatkezelő hozzájárulásával jogosultak.

Az Adatkezelő által igénybe vett adatfeldolgozók:

AZ ÁRUSZÁLLÍTÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓI TEVÉKENYSÉG
Az adatfeldolgozó megnevezése: Debra Net Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: 4123 Hencida, Konyári út 038/2
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 (30) 619 7760
Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@debranet.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során az Adatfeldolgozó a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

WEBTÁRHELY SZOLGÁLTATÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓ TEVÉKENYSÉG

Az adatfeldolgozó megnevezése: RackForest Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3008 a.
Az adatfeldolgozó e-mail címe:  info@rackforest.hu
Az adatfeldolgozó weboldala: http://rackforest.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a Weboldal tárhelyszolgáltatásában. Ennek során az Adatfeldolgozó a Weboldal adatbázisában rögzített vevő személyes adatait rögzíti az informatikai rendszerében.

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az Adatkezelő és a tárhelyszolgáltató közötti megállapodás megszűnéséig, vagy az érintettnek a tárhelyszolgáltató felé intézett törlési kérelméig tart.

KÖNYVELÉSSEL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Az adatfeldolgozó megnevezése: “Precíz 2000” Kft
Az adatfeldolgozó székhelye: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 17 I/8
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 (30) 408 6232
Az adatfeldolgozó e-mail címe: preciz2000@gmail.com

Az Adatfelodolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a számlviteli bizonylatok könyvelésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és címét a számviteli nyilvántartáshoz szükséges mértékben, a Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamban kezeli, ezt követően haladéktalanul törli.

GOOGLE ANALYTICS AGGREGÁLT ADATELEMZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓI TEVÉKENYSÉG
Az adatfeldolgozó megnevezése: Google, Mountain View, Kalifornia, Egyesült Államok
Az adatfeldolgozó székhelye: Ireland, Dublin, Barrow Street 4
Az adatfeldolgozó e-mail címe:

Az Adatfelodolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján igénybe veszi az Adatfeldolgozó Google Analytics nevű szolgáltatását, amely abban segít, hogy mind az Adatkezelő, mind pedig az Adatfeldolgozó pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről.

11. Külső szolgáltatók

A Weboldal üzemeltetése során az Adatkezelő külső szolgáltatókat vesz igénybe, amely külső szolgáltatókkal az Adatkezelő együttműködik.

A Külső szolgáltatók rendszereiben kezelt személyes adatok tekintetében a külső szolgáltatók saját adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók. Az Adatkezelő minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a külső szolgáltató a részére továbbított személyes adatokat a jogszabályoknak megfelelőn kezelje, és azokat kizárólag a Felhasználó által meghatározott vagy a jelen tájékoztatóban alább rögzített célra használja fel.

Az Adatkezelő a külső szolgáltatók számára végzett adattovábbításról a jelen Tájékoztató keretében tájékoztatja a Felhasználókat.

Külső szolgáltatók:

12. Adatbiztonság, az adatok megismerése

Az Adatkezelő gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az irányadó jogszabályok, adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. Az Adatkezelő az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Az Adatkezelő az általa kezelt adatokat az irányadó jogszabályoknak megfelelően tartja nyilván, biztosítva, hogy az adatokat csak azok a munkavállalók, és egyéb az Adatkezelő érdekkörében eljáró személyek (adatfeldolgozók) ismerhessék meg, akiknek erre munkakörük, feladatuk ellátása érdekében szükségük van. Az adatokat a munkavállaló szervezetén belül csak naplózás mellett lehet megismerni. Az adatkezelő munkavállalói egyedi kereséseket, az adatokon egyedi műveleteket csak a Felhasználó kérésére végeznek, vagy abban az esetben, ha ez a szolgáltatás nyújtása érdekében szükséges.

13. Az adatkezelés időtartama

Az Adatkezelő a személyes adatot törli, ha

14. Ügyfélkapcsolatok

15. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok

A tájékoztatás kéréshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatást kérhet arról, hogy a szervezet milyen adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. A kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül, a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A helyesbítéshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti bármely adatának módosítását. Erről kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül intézkedni kell és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A törléshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti adatának törlését. Kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül meg kell tenni és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

Azok az adatok, amelyeket jogi, törvényi vagy szerződésbeli kötelezettségből kell tárolnunk a kereskedelmi nyilvántartás megőrzéséhez, törlés helyett zárolásra kerülnek, hogy megakadályozzuk más célra való felhasználásukat.

A zároláshoz, korlátozáshoz való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti adatának zárolását. A zárolás addig tart, amíg a megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását. A kérelemre ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül meg kell tenni és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A tiltakozáshoz való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül tiltakozhat az adatkezelés ellen. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül meg kell vizsgálni, annak megalapozottsága kérdésében döntést kell hozni és a döntésről a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

16. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőség

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat (kukac) naih.hu
Web: https://naih.hu