Barion Pixel
Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Elmúltál már 18 éves?

A TOOYZ.HU weboldalon található tartalmakat kizárólag 18 éven felüliek tekinthetik meg! Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Igen, belépek az oldalra Nem

A weboldalra történő belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatónkat.

Ingyenes szállítás 25 000 Ft vásárlás felett!

Gyakran Ismételt Kérdések

Csomagolással kapcsolatos kérdések

Mennyire diszkrét a csomag, amit kapok?

A csomag, amelyet a futár kivisz Neked 100%-ig diszkrét megjelenésű. Nem lesz rajta a TOOYZ felirat, nem lesznek rajta csillámpónik vagy éppen fluoreszkáló erotikus matricák. Egyszerű, csupán csak a címzést tartalmazó etikettel ellátott kartondoboz lesz.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Hogyan tudok fizetni a webáruházban?

Webáruházunkban két féle fizetési mód közül tudsz választani:

  1. Utánvétes fizetés a futárnál: A megrendelt termék(ek) vételárát és a szállítási díjat (ha nem ingyenes a szállítás) a futárnak tudod kifizetni készpénzben vagy bankkártyával, a csomag átvételekor.
  2. Bankkártyás fizetés: Ha rendelésed előre szeretnéd a bankkártyáddal kifizetni, akkor azt a magyar fejlesztésű Barion rendszerén keresztül tudod megtenni. A Barion-t olyan weboldalak használják, mint pl. a Rossmann, a Jófogás, az Extreme Digital vagy éppen a Yettel.
  3. Előre fizetés banki átutalással: Amennyiben előre szeretnéd kifizetni a rendelésed banki átutalással, ezt a rendelés elküldése után tudod megtenni. A pénz számlánkra érkezte után a lehető leghamarabb megkezdjük a rendelésed feldolgozását. A bankszámla jogosultjának nevét és a számlaszámot a rendelés visszaigazolásban küldjük e-mailben.
Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban. A fizetés során semmilyen bankkártya adatot nem tárolunk, hiszen a Barion ezeket az adatokat senkinek (harmadik félnek) nem adja ki. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

A Barion szolgáltatását olyan weboldalak használják, mint pl. a Rossmann, a Jófogás, az Extreme Digital vagy éppen a Yettel.

Hogyan fizessek, ha a banki átutalást választottam?

Rendelésed beérkezését követően egy díjbekérőt küldünk az e-mail címedre. Ez alapján tudod átutalni a termék és a szállítási díj (ha nem ingyenes a szállítás) összegét, így az átvétel során már nem kell készpénzzel fizetned. A díjbekérőben szereplő bankszámlaszámra utald el az abban szereplő összeget, a közleményben pedig kizárólag a rendelési azonosítót írd be. A vételár kifizetésére 3 munkanap áll rendelkezésedre, ezt követően töröljük a rendelésed.

Hogyan kapom meg a számlát?

Mi környezetbarát vállalkozás vagyunk, védjük a fákat, így mellőzzük a papíralapú számlákat. A számlát a megadott e-mail címedre elektronikus formában küldjük el Neked, az értesítő levélhez csatolva. A számla aláírás és bélyegző nélkül is hiteles, kinyomtatva elszámolásra alkalmas.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mikor fog megérkezni a megrendelt termék?

A kiszállítási idő a raktáron lévő termékek esetében 1-3 munkanap. Vannak olyan időszakok (pl. Karácsony, Black Friday), amikor a nagy rendelésszám miatt a szállítási idő kicsit megnövekedhet.

Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet GLS MPL