Barion Pixel
Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Elmúltál már 18 éves?

A TOOYZ.HU weboldalon található tartalmakat kizárólag 18 éven felüliek tekinthetik meg! Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Igen, belépek az oldalra Nem

A weboldalra történő belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatónkat.

Ingyenes szállítás 25 000 Ft vásárlás felett!
Írta: Melinda
2022. szeptember. 5.
Ennyien olvasták: 209

Kipróbálnád az anál szexet? – Így csináld, hogy élvezd!

2022. szeptember. 5.
| Ennyien olvasták: 209

Az anál szexet illetően általánosságban 3 csoportot különböztethetünk meg: vannak olyanok, akik kifejezetten rettegnek tőle, akadnak olyanok akik imádják, de találkozhatunk olyannal is, akik a párjuk kedvéért belemennek a játékba.

Amennyiben Te még nem próbáltad ki, de izgat a gondolat, hogy vajon milyen lehet, akkor tarts velünk, ugyanis cikkünkben megismerkedhetsz olyan tippekkel, amik segítenek, hogy mindkettőtöknek élvezetes legyen az anális szex.

Mi az az anális szex?

Az anális szexbe beletartozik minden olyan tevékenység, amivel az ánusz területének izgatását érjük el. Erre több lehetőség is van, az élvezetet elérhetjük kézzel, orálisan, segédeszközökkel és behatolással is.

Sokak a fájdalom miatt ódzkodnak tőle, azonban ha megfelelőek az előkészületek, akkor kellemetlenségek nélkül tapasztalhatjuk meg az anális szex örömeit.

A végbélt záró izom egy nagyon erős izom, így az előkészület fő célja az lesz, hogy fellazítsuk, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket.

Hogyan csináld?

Mint, ahogyan arról már szó is volt, nem lehet csak úgy belecsapni a közepébe, hanem lépésről-lépésre kell eljutnunk a behatolásig, majd az azt okozó élvezethez.

1.Kommunikáció
Először is mindenképpen tisztázzátok azt, hogy mind a ketten bele szeretnétek-e vágni. Ez azért fontos, mert ha a befogadó fél valójában nem akarja, akkor nem fog tudni kellően ellazulni és így a behatolás mind a kettő félnek sérülést okozhat.

2. Higiénia
Az anális szex esetében nagyon fontos tényező a tisztaság, ugyanis ha ez hiányzik, akkor könnyedén kiábrándító élményt vagy akár fertőzést is okozhat.

 3. Légkör
Ahhoz, hogy könnyedén rá tudjatok hangolódni az új élményre és egymásra, elengedhetetlen egy olyan légkör megteremtése, amiben mind a ketten komfortosan érezhetitek magatokat.
Ehhez használhattok hangulatvilágítást, zenét vagy akár adhattok előtte egymásnak egy kényeztető masszázst.
Hogyha a testetek és a lelketek is nyugalmi állapotban van, akkor a záróizmok lazítása is már sokkal egyszerűbben fog menni.

4. Záróizmok
Amennyiben készen érzitek magatokat, elkezdhetitek felkészíteni a záróizmokat a közösülésre. Ennél a pontnál különösen fontos a fokozatosság.

Az izmok lazítását kezdhetitek orális kényeztetéssel vagy ujjakkal, de vannak kifejezetten erre kialakított anál izgató eszközök, amik a Tooyz weboldalán is megtalálhatóak.

Ez egy finom anyagú, rugalmas eszköz és a formája is úgy lett kialakítva, hogy a lehető legideálisabban tegye lehetővé az ánusz tágítását ezért célszerű ezzel is kísérletezni.

Ezen felül vannak különböző anál síkosítók is, amik nem hogy ajánlottak, de kifejezetten kötelezőek is, hiszen az anális területen nem képződik önmagától nedvesség.

5. Behatolás
Abban az esetben ha kellően ellazult az ánusz területe, egy óvszer felhúzása után elkezdhetitek a behatolást, aminek szintén fokozatosnak és finomnak kell lennie. Mindeközben figyeljétek a párotok reakcióit, rezzenéseit, hogy észre vegyétek mi az, ami még jól esik a másik félnek és mi az, ami nem.

Eleinte lassú mozgással izgassátok egymást, majd igény szerint ezt a tempót lehet növelni egészen addig, amíg mind a kettőtöknek jóleső érzést okoz.

+ 1 tipp amiről nem szabad megfeledkezni

Az együttlét után nem szabad megfeledkezni a használt eszközök tisztításáról sem. Erre különös figyelmet kell szentelni, különben ha a következő használat után könnyedén fertőzéseket kaphattok el.

Összességében az anális szex egy igazán újfajta gyönyörforrás lehet abban az esetben, ha mindketten kellőképpen odafigyeltek egymásra és nyíltan el meritek mondani a partnereteknek, hogy mi az ami belefér és ami nem.

Hogyha kedvet kaptál a kipróbálására vagy már tapasztalt játékos vagy, de szükséged van pár új kiegészítőre, akkor nézz fel a Tooyz. hu weboldalára, ahol széles választékban találsz segédeszközöket az anális szexhez.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess aktualitásainkról, híreinkről és akciónkról!

edm *
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet