Barion Pixel
Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Elmúltál már 18 éves?

A TOOYZ.HU weboldalon található tartalmakat kizárólag 18 éven felüliek tekinthetik meg! Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Igen, belépek az oldalra Nem

A weboldalra történő belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves és elfogadod az Adatkezelési tájékoztatónkat.

Ingyenes szállítás 25 000 Ft vásárlás felett!
Írta: Melinda
2022. szeptember. 3.
Ennyien olvasták: 153

Ujjazási technikák – avagy így elégíts ki egy nőt aktus nélkül

2022. szeptember. 3.
| Ennyien olvasták: 153

Az ujjazás van, hogy nem kap elég figyelmet az ágyban, hiszen sok férfi nem akar elegendő időt szentelni az előjátékra, pedig a nők jóval gyakrabban jutnak el a csúcsra a csikló izgatása által, mint hüvelyi úton.

Ez a cikkünk elsősorban azoknak a férfiaknak szól, akik szeretnék mesterien elsajátítani az ujjazás technikáit.

Felkészülés

UjjazásMég a spontán helyzetekben is fontos szerepet tölt be a felkészülés, persze ezalatt nem szétszórt virágszirmokra és illatozó gyertyákra, hanem sokkal inkább olyan alapvető dolgokra gondolunk, mint a tiszta ápolt kezek.

Férfiként nem csak a higiéniára hanem a köröm ápoltságra is érdemes odafigyelni, hiszen könnyen megsérthető a női nemiszerv, így érdemes lekerekített körmökkel belevágni, ami nem csak a kellemetlen érzést, de a különböző baktériumok elszaporodását is megelőzi.

Vannak olyan nők akik még izgalmi állapotban sem képesek kellőképpen benedvesedni, ezért célszerű síkosítót is tartani a hálószobában az ilyen esetek kiküszöbölése érdekében.

Ha mindezek megvannak, akkor nincs más teendő, mint egy olyan pozíciót találni, ami  mindkettő félnek kényelmes, hiszen egy nőnek sokkal több időre van szüksége még a legtökéletesebb ujjazási technikákkal is, hogy eljusson az orgazmusig.

Ki mondta, hogy az előjáték nem lehet még izgalmasabb? Látogass el weboldalunkra és válogass manuális és motoros ujjazóink közül!

Ismerd meg a női nemiszerv anatómiáját!

Ahhoz, hogy a lehető legjobb kényeztetést tudd nyújtani a partnerednek, meg kell ismerned, hogy hogyan épül fel a női nemiszerv és melyik részét milyen technikákkal tudod stimulálni.

Csikló
A csikló, amit klitorisznak is nevezünk a női nemi szerv egyik legérzékenyebb területe és legfőbb funkciója az örömszerzés, így ha ujjazásról beszélünk, semmiképp nem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Számos idegvégződés található rajta és éppen ezért a stimulálása akár többszöri orgazmust is eredményezhet.

Nem máshol, mint a nagy szeméremajkak találkozása alatt helyezkedik el, de a nagyobbik része belül helyezkedik el, ezért nem látható.

Hüvelycsatorna
A hüvely egy olyan izomcsatorna, ami nagyon rugalmas, éppen ezért ingerek hatására megnyúlhat és kitágulhat, de átlagosan 6-9 cm hosszúságú hiszen fő funkciója, hogy a magzat a szüléskor áthaladjon rajta. Ujjazással is izgatható éppen ezért sok olyan technika van ami érinti.

Szeméremajkak
A szeméremajkak a női nemi szerv felületén találhatóak és legfőbb feladatuk, hogy hozzájáruljanak a hüvely kitágulásához, viszont közel sem olyan érzékeny területek, mint a csikló vagy a hüvely.

G-pont
A G-pont körül sok tévhit kering, de az biztos, hogy fele annyira sem fontos az energiádat ennek a területnek a megtalálására szentelned, mint amennyire mondják.

Valójában már az elnevezés sem helytálló, hiszen egy 1-1,5 cm átmérőjű felületről beszélünk nem pedig egy pontról, ráadásul ez minden nő esetében a vagina falán, de azon belül máshol helyezkedik el.

Ha mégis meg szeretnéd keresni, akkor a legegyszerűbben a tapintásából ismerheted fel, ugyanis kissé érdesebb a területe.

Az ujjazás módszerei

Az ujjazásnak nincsenek alapvető szabályai, amire bátran azt mondhatnánk, hogy minden nőre érvényesek, hiszen mindenki más-más technikákat preferál, így érdemes kideríteni, hogy a Te szexuális partnered mely technikákat élvezi a leginkább.

Az ujjazás sokkal összetettebb, mint azt néhányan gondolnák. Az élvezet intenzitását befolyásolhatja a sebesség, az igénybevett ujjak száma és az izgatott terület is, ezért ezeket figyelembe kell venni és egy új partner esetében tesztelni és figyelni a reakcióit.

Kezdetben legyél gyengéd!
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nincsen olyan nő, aki a gyors és erőteljes kezdést ne szeretné, de mégis általánosságban elmondható, hogy célszerű finomabb mozdulatokkal indítani.

Ez egy nagyon érzékeny területe a nőknek, ezért fájdalmas lehet mindenféle előzmény nélkül elkezdeni stimulálni, így ha nincsen kéznél síkosító, jobb egy másik erogén zónával. akár a combokkal, akár a mellekkel való játszadozással kezdeni.

Ne legyen monoton!
Amikor már a csikló izgatásánál tartasz, arra figyelj oda, hogy ne legyen egyhangú a folyamat. Ugyanannak a mozdulatsornak az ismétlése hamar ingerszegénnyé vagy akár kellemetlenné válhat.

Több módon is izgathatod a csiklót és ezeket érdemes variálni.

Az egyik ilyen mód, amikor óvatos nyomást gyakorolsz a csiklót betakaró bőrfelületre, de akár körkörös mozdulatokat is végezhetsz. A lényeg, hogy ne célzottan a csiklót masszírozd, hanem sokkal inkább a két oldalát.

Amikor kipróbálod a partnereden a körkörös mozdulatokat, fontos, hogy ne csak az egyik irányba, hanem felváltva mindkét irányba csináld, mert lehet más-más hatást fog kiváltani, főleg ha közben egyszerűbb fel-le dörzsölő mozdulatokat is folytatsz.

Amikor a párod már kellően izgalmi állapotba került, áttérhetsz a csikló kényeztetésére, aminek intenzitása tovább fokozható egy vibrációs ujjazó segítségével, ami külső és belső stimulációra is alkalmas.

Ha úgy látod, hogy a párod már közel van a csúcshoz, maradj ugyanannál az intenzitásnál és módszernél, amikor pedig elérte az orgazmust lassíts le, vagy teljesen állj le a mozgással és csak nyomó érzést gyakorolj a csiklóra.

Hüvelyi kényeztetés
Az ujjal való behatoláskor érdemes csak egy ujjal indítani és azon belül is a középső ujjal, majd ha a partnerednek igénye van rá, akkor lehet fokozatosan 2 majd 3 ujjal is próbálkozni.

Hogyha a „G-pontot” szeretnéd megtalálni akkor tenyérrel felfelé, oda-vissza mozgatással tapintható ki, de más technikával is bátran próbálkozz, mert ahogyan már említettük, nincs akkora jelentősége ennek a területnek, mint azt sokan gondolják.

Amit viszont mindenképpen ki kell kísérletezni, hogy melyik irányból közelíted meg, mert a hüvelynyílás kanyarodhat ezért nem minden esetben teljesen egyenes ujjakkal kell megközelíteni.

Összességében a nők egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban is sokszor elégedetlenek a partnerük ujjazási módszereivel, még ha nem is mondják ki, így minden férfinak érdemes az itt olvasottakkal kísérletezni.

Beszereznél pár eszközt, hogy élvezetesebbé tedd az ujjazást? Nézz szét weboldalunkon, ahol széles választékban várunk Téged a legizgalmasabb szexjátékokkal és kiegészítőkkel!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess aktualitásainkról, híreinkről és akciónkról!

edm *
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet